Bouwmachines

Weergave
Sorteren op

Bouwmachines

Hoe kan ik nieuwe en tweedehands bouwmachines vinden per categorie?

Als u op zoek bent naar tweedehands machines dan moet u weten, dat u in alle subcategorieën gebruikte bouwmachines kunt vinden voor loonwerkers, bouwbedrijven, handelaren, etc. Als u een bouwvoertuig wilt kopen, kunt u direct contact opnemen met de verkoper. U kunt contact opnemen met de verkoper door middel van het formulier dat onder de advertentie wordt getoond. Tevens wordt ook het telefoonnummer van de verkoper weergegeven bij de advertentie. 

Kan ik ook tweedehands bouwmachines vinden per merk, type of model?

Op de website kunt u ook gemakkelijk op zoek gaan naar gebruikte bouwmachines van een bepaald soort.  Onze gebruikte en nieuwe machine voorraad varieert wekelijks. U kunt bijvoorbeeld tweedehands graaflaadcombinaties en shovels vinden van o.a. het  merk Komatsu,  JCB, Hyundai, Liebherr, Hitachi, Caterpillar of   Volvo. Verder hebben wij ook  geregeld  tweedehands graafmachines en rupskranen van populaire merken als  JCB,  Hitachi, Wacker Neuson, Atlas  of  Caterpillar, maar ook andere gerenommeerde graafmachine merken. Daarnaast ook verreikers en hoogwerkers van alle grote merken, zoals Terex Genie, Weideman, Merlo,  Manitou en  JCB.

Wat kan ik doen als de tweedehands bouwmachine die ik zoek niet te vinden is op de website?

Het kan gebeuren dat de specifieke machine die u zoekt op dit moment niet op de website te koop staat. In dat geval kunt u een mail sturen met uw vraag dan gaan wij voor u op zoek naar betreffende kraan shovel, heftruck enz. 


Uw aankoop en het organiseren van de transport voor tweedehands bouwmachines.

Wij kunnen u desgewenst helpen bij het transporteren van de aangekochte tweedehands bouwmachines. Meer informatie over prijzen voor transport van uw nieuwe of gebruikte bouwmachine? 

Neem contact met ons op .