Totale aanbod

Weergave
Sorteren op

Totale aanbod

Bedankt voor uw interesse in een occasion van Tijs Occasions. Wij hebben een riant aanbod aan tractor occasions, (tweedehands) landbouwmachines en diverse bouwmachines. Daarnaast hebben wij een altijd wisselend assortiment aan diverse andere producten welke hier aan verwant zijn. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en is er voor ieder budget een machine te koop.

Wanneer u een machine ziet waarin u geïnteresseerd bent dan kunt u ons hier altijd over mailen of bellen. Het is mogelijk om deze voor korte tijd te reserveren zodat u de machine bij ons kunt komen uittesten. Natuurlijk zullen wij u ook altijd informeren over wat voor uw klus de beste machines zijn en kunt u bij ons verschillende machines en bijbehorende voordelen met elkaar vergelijken.

Zoekt u een machine die op dit moment niet in ons occasion assortiment zit laat ons dit dan vooral weten. Wij hebben vele contacten en zijn altijd bezig om de markt te verkennen. Wij vinden vaak snel wat u zoekt, of kunnen u passende alternatieven bieden.