Bouwmachines

Weergave
Sorteren op

Bouwmachines

Hoe kan ik nieuwe en tweedehands bouwmachines vinden per categorie?

Als u op zoek bent naar tweedehands machines dan moet u weten, dat u in alle subcategorieën gebruikte bouwmachines kunt vinden voor loonwerkers, bouwbedrijven, handelaren, etc. Als u een demo, nieuwe of gebruikte 2e hands bouwmachine wilt kopen, kunt u direct contact opnemen met ons dmv de watsapp knop. U kunt contact opnemen met de verkoper door middel van het formulier dat naast de te koop staande machine wordt getoond. 

Kan ik ook tweedehands bouwmachines vinden per merk, type of model?

Op de website kunt u ook gemakkelijk op zoek gaan naar gebruikte bouwmachines van een bepaald soort.  Onze gebruikte en nieuwe machine voorraad varieert wekelijks. U kunt bijvoorbeeld tweedehands graaflaadcombinaties en shovels vinden van o.a. het  merk Manitou, Terex, Komatsu,  JCB, Hyundai, Liebherr, Hitachi, Caterpillar of   Volvo. Verder hebben wij ook geregeld nieuwe gebruikte  tweedehands graafmachines en rupskranen van populaire merken als  JCB,  Hitachi, Wacker Neuson, Atlas  of  Caterpillar, maar ook andere gerenommeerde graafmachine merken. Daarnaast ook verreikers en hoogwerkers van alle grote merken, zoals Terex Genie, Weideman, Merlo,  Manitou en  JCB.

Wat kan ik doen als de tweedehands bouwmachine die ik zoek niet te vinden is op de website?

Het kan gebeuren dat de specifieke machine die u zoekt op dit moment niet op de website te koop staat. In dat geval kunt u een mail sturen met uw vraag dan gaan wij voor u op zoek naar betreffende verreiker, laadgraaf, kraan, hoogwerker, shovel, heftruck enz. 


Uw aankoop en het organiseren van de transport voor nieuwe of tweedehands bouwmachines.

Wij kunnen u desgewenst helpen bij het transporteren van de aangekochte tweedehands bouwmachines. Meer informatie over prijzen voor transport van uw nieuwe of gebruikte bouwmachine? 

Neem contact met ons op . 

Of wij ook bouwmachines, tractoren en landbouwmachines verkopen voor export?

U woont in Afriaca, Amerika, Azie of Australie, wij hebben al jaren ervaring met het exporteren van bouwmachines shovels kranen verreikers naar deze landen. Wij regelen alle benodigde documenten en het transport over weg of per schip, roro of per container.