Nieuws

GEREEDSCHAPSWAGEN GEWONNEN DOOR...
06 april 2021

GEREEDSCHAPSWAGEN GEWONNEN DOOR...

ZOW! Wát een enthousiasme. Allemaal super bedankt voor je deelname! Een paar reacties sprongen er écht uit. Daardoor gaan we vanavond maar liefst 6 prijswinnaars blij maken.... Diana Hagedoorn Arjan Stobbelaar Marja Steen-Heijink Petra Stobbelaar-zuidema Deze 4 inzenders deden mee voor: Monique van Dorsten-Smit Gerben van Dorsten waarvan onlangs de bedrijfshal door brand is verwoest. Monique en Gerben het is jullie van harte gegund! * Binnenkort plaatsen wij hier weer een nieuwe actie, dus nieuwe kansen!

Meer
GRATIS GEVULDE GEREEDSCHAPSWAGEN
02 april 2021

GRATIS GEVULDE GEREEDSCHAPSWAGEN

Dit weekend van 3- 4 -5 april op onze Facebookpagina; verloting van een nieuwe gereedschapswagen inclusief 6 laden gevuld met handgereedschap. Meedoen is kans maken op deze prijs van 550 euro! Houd onze Facebookpagina E.M. Tijs occasions in de gaten en doe mee...

Meer
TRANSPORT GEBRUIKTE GENIE VERREIKER
27 maart 2021

TRANSPORT GEBRUIKTE GENIE VERREIKER

Gebruikte Genie Terex verreiker verkocht naar Duitsland. Transportbedrijf zorgt voor veilig en snel vervoer van deze Genie Terex hoogwerker naar de plaatst van bedstemming. JM Logistics transporteert nieuwe en gebruikte tractoren, landbouwmachines en bouwmachines.

Meer
EXPORT TRACTOREN EN LANDBOUWMACHINES
10 maart 2021

EXPORT TRACTOREN EN LANDBOUWMACHINES

NIGERIA Deze week container geladen en nu per schip onderweg naar Lagos Nigeria - 2x nieuwe MAHINDRA 8560 tractoren - nieuwe STP 3000 cultivator - nieuwe SUIRE STARGREEN maaier

Meer
Nieuwe tractor verkocht en klaar voor transport
12 februari 2021

Nieuwe tractor verkocht en klaar voor transport

Lamborghini nieuwe overjarige tractor verkocht en staat klaar op onze vrachtwagen voor transport naar Limburg.

Meer
WINNAAR 100 EURO  PRIJSVRAAG GEBRUIKTE GIERTANK
08 februari 2021

WINNAAR 100 EURO PRIJSVRAAG GEBRUIKTE GIERTANK

Winnaar 100 euro met het goede antwoord: Henri Harmsen uit Lemelerveld. Antwoord op de vraag wat is het bouwjaar en inhoud van deze Schuitemaker giertank?: 2800 LTR EN BOUWJAAR IS 1969 Zie bijgaande brief van Schuitemaker machines - Rijssen voor bevestiging gegevens.

Meer
PRIJSVRAAG
01 februari 2021

PRIJSVRAAG

WIN 100 EURO! Wat is het bouwjaar en inhoud van deze Schuitemaker giertank? Ga naar onze Facebookpagina en vul het goede antwoord in!

Meer
GEBRUIKTE RUPSKRAAN VERKOCHT
27 januari 2021

GEBRUIKTE RUPSKRAAN VERKOCHT

Meer
De kunstmeststrooier deed zijn intrede
25 januari 2021

De kunstmeststrooier deed zijn intrede

Diverse soorten kunstmest strooiers: Pendelstrooier Een pendelstrooier is een kunstmeststrooier met een strooipijp die van links naar rechts beweegt. Dit geeft de meststofsnelheid en zorgt voor het breed verspreiden van de meststof. De strooibreedte is afhankelijk van de pijplengte, de aandrijfsnelheid en de lengte van de slag. Een pendelstrooier kan zowel in de hefinrichting of als getrokken strooier worden uitgevoerd. Tegenwoordig is er nog maar één fabrikant van pendelstrooiers. Deze strooiers zijn met name populair in de veehouderij. Het voordeel van deze strooiers is dat ze ongeacht de kwaliteit van de minerale meststof vrijwel altijd een goed strooibeeld geven. Zo kan er met een slechte kwaliteit meststof toch nog een redelijk goed strooibeeld worden bereikt. Daarnaast is deze strooier weinig windgevoelig. Een nadeel van dit systeem is dat de werkbreedte beperkt is. Schijvenstrooier (centrifugaalstrooier) Een centrifugaalstrooier is uitgerust met één of twee strooischijven De schijven zijn voorzien van schoepen. De werkbreedte is onder andere afhankelijk van het toerental van de schoepen en de plaats waar de korrel op de schijf terecht komt. Bij een strooier met één schijf is het lastig een symmetrisch strooibeeld te krijgen, doordat de meststof niet midden op de schijf valt. Een strooier met twee schijven heeft een gelijk strooibeeld en strooit daardoor nauwkeuriger. Een schijvenstrooier kan een grotere werkbreedte bereiken dan een pendelstrooier.

Meer
Populaire tweedehands graafmachines
23 januari 2021

Populaire tweedehands graafmachines

Meer
Gebruikte tractoren
21 januari 2021

Gebruikte tractoren

Tractoren zijn de meest voorkomende machines op boerderijen en in de agrarische sector. Soms kunnen ze het enige veelzijdige apparaat zijn dat nodig is om alle soorten werkzaamheden uit te voeren. Op dit moment staan er ruim 16.000 gebruikte tractoren te koop op Mascus. Volgens onze statistieken sturen kopers gemiddeld 3.400 maandelijkse e-mailverzoeken voor gebruikte tractoren naar verkopers en professionals die wereldwijd op Mascus adverteren. Daarnaast worden er 2.300 oproepen gedaan door geïnteresseerden in gebruikte tractors.

Meer
1