27 juli 2021

MANITOU MRT 2550 PRIVILEGE PLUS verkocht naar de UK

Nieuwe, Demo, Gebruikte of Tweedehands verreiker kopen?


Bij het kopen van een verreiker kijkt men naar max gewicht en hefcapaciteit of merk. bijvoorbeeld Manitou, JCB, Merlo, Terex en Magni.
Verreikers worden uitgevoerd als een starre verreiker of een verreiker met een roterende arm. De telescooparm van de starre verreiker kan niet ronddraaien zoals bij de roterende arm. De roterende arm kan 360 graden draaien. Dit is handig als de verreiker moet ingezet worden bij relatief kleine bewegingsruimte. 

Verreiker voor bouw-, sloop- en constructiewerk
Zo zijn er ook verreik graafmachines die ingezet kunnen worden voor graafwerkzaamheden. Een verreiker is vergelijkbaar met een heftruck, maar deze kan niet op ruw terrein rijden. De verreiker kan dit wel. Ook kan door de telescooparm de arm veel hoger en verder reiken dan die van de vorkheftruck. 

Inzetbaar door diverse voorzetstukken

Aan de arm van een Nieuwe, Demo, Gebruikte of Tweedehands kunnen lepels of een bak worden gekoppeld.  (meerdere voorzetstukken mogelijk). De verreiker kan op verschillende manieren tijdens een bouw- of sloopproces worden ingezet. Zo kan een hijs jib in combinatie met hijslier worden gekoppeld. Ook kan de verreiker gebruikt worden voor eenvoudig grondverzetwerk. Doordat de voorzetstukken eenvoudig en snel te verwisselen zijn is de verreiker multifunctioneel. 
U zoekt een nieuwe, Demo, Gebruikte of Tweedehands verreiker?  Vul het contactformulier in, bel en of app. 
Back
MANITOU MRT 2550 PRIVILEGE PLUS verkocht naar de UK