21 maart 2022

SCHUITEMAKER Feedo voermengwagen onderweg naar Polen

VOERDOSEERWAGEN - SCHUITEMAKER  FEEDO

De Feedo voerdoseerwagen is verkrijgbaar tussen de 8 en 37 m3. Alle modellen kunnen voor- of achterlossend uitgevoerd worden. Via de dwarsafvoerband kan de machine naar de linker- of rechterzijde lossen. Optioneel is een gedeelde dwarsafvoerband ook verkrijgbaar, zodat er gelijktijdig links en rechts gevoerd kan worden.
 

Vanaf deFeedo 70 is de laadbak van de voerdoseerwagen uitgevoerd met een kooiconstructie. Deze kooiconstructie is optioneel ook verkrijgbaar op de Feedo 50, 60 en 60L.

 
Tot en met de Feedo 80 zijn alle voerdoseerwagens uitgevoerd met een ongeremde enkelas. De Feedo 100 is standaard uitgevoerd met een hydraulisch geremde enkelas.
 
De Feedo 150 en 160 zijn verkrijgbaar met zowel een hydraulisch geremde snelverkeersas als hydraulisch geremde (vaste) tandemas.
 
De Feedo 170 is standaard uitgevoerd met een hydraulische geremde (vaste) as en is optioneel verkrijgbaar met een 20 ton parabool geveerd tandem, dat hydraulisch geremd is. Dit tandem is standaard bij de Feedo 200.
 
Verder zijn er voor alle Feedo's tal van opties beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan een weegsysteem voor een uitgekiend rantsoen. 
 
Back
SCHUITEMAKER Feedo voermengwagen  onderweg naar Polen