26 augustus 2021

VERKOCHT AHLMAN zwenklader shovel

AHLMANN ZWENKLADER AZ 150F verkocht en afgeleverd. 
De Ahlmann zwenklader de bouwmachine  bij uitstek in de wegenbouw en voor al het loonwerk. De AZ 150f is de wendbaarste wiel-/zwenklader in zijn vermogensklasse. Mede dankzij zijn minimale draaistraal van maar 4,35 m de machine zich als een uiterst productieve wiellader: zelfs op de pittigste plekken  in de bouwput laat de machine zich soepel draaien en manoeuvreren.
De AZ 150f haalt een laadhoogte van bijna 4 meter, wat het laden van een 8×8 vrachtwagen met hoge kipperborden mogelijk maakt. Kenmerkend voor de AZ 150f is de enorme trekkracht voor het schuiven van de baan, maar zeker ook voor het vastrijden van een silo of het trekken van een aanhanger.

ZWENKLADERS
De zwenkende Ahlmannen worden veel verkocht. . Het unieke aan de Ahlmann shovel/zwenkladers is dat zij hun last van voorzijde naar zijkant kunnen verplaatsen. De shovelarm kan 90° naar links en 90° naar rechts te bewegen. De meeste zwenkladers tillen gezwenkt zelfs meer dan frontaal.

Importeur Ahlman bouw machines 
Ahlmann Nederland te Ammerzoden is mporteur voor Nederland en België van de unieke Ahlmann shovel/ zwenkladers.
Ahlman verkoopt naast de bekende zwenkladers ook telezwenkladers, knikladers, frontladers en telefrontladers en ruime assortiment aanbouwdelen.  Een van de onderscheidende producten uit die sortering is de 3-in-1-leveller.  Wit u dat Ahlmann Nederland ook importeur van de Franse Mecalac grondverzetmachines is?.

Back
VERKOCHT AHLMAN zwenklader shovel