09 juni 2021

JAN VEENHUIS - GEBRUIKTE - 2E HANDS KIPPER VERKOCHT

Hollandser kan bijna niet....
 
Jan Veenhuis bekend in de landbouw, de wegenbouw en groenvoorziening. Vanuit Raalte ontwikkelen en maken ze al sinds 1938, die opvallende gele oerdegelijke landbouwmachines. Sinds 1996 is Jan Veenhuis specialist op het gebied van kippers. Zeer solide, sterk en bestand tegen zware belasting. Kippers en dumpers die door het  gebruik hoogwaardige materialen jaren mee kunnen! 

Deze oer degelijke Veenhuis dumper van Nederlandse bodem is verkocht naar de Noord oost Polder en  blijft ook dus in Nederland!

 

Bron Tekst: JAN VEENHUIS 

 

Jan Veenhuis Machinefabriek B.V

Al jaren zijn wij expert op uw grondgebied. Dat betekent niet dat we alles beter weten. Maar wel dat onze machines u perfect van dienst zijn, om uw product optimaal te vervoeren. Jan Veenhuis Machinefabriek B.V is een eigentijds geoutilleerde machinefabriek. We werken met de modernste middelen en u geniet van ouderwetse service.

 

Landbouw

 

Jan Veenhuis Landbouwkipwagens

 

 

Een passende kipwagen om uw product op een snelle en verantwoorde manier met behoud van kwaliteit te vervoeren.

Denk bijvoorbeeld aan de hydraulisch schuivende zijwanden om de valhoogte bij het rooien van het product te beperken.

De landbouwkipwagens zijn verkrijgbaar met een technisch laadvermogen vanaf 13 ton tot en met 30 ton. De 20 ton en 23 ton tandemas landbouwkipwagens kunnen ook worden uitgevoerd als 3-assige landbouwkipwagens. De 25 en 30 ton landbouwkipwagens zijn standaard 3-assig en hydraulisch geveerd.

De landbouwkippers kunnen worden uitgevoerd met een bijpassen wiel- bandcombinatie om zo uw kostbare bodem te besparen.

 

Grondverzet

Jan Veenhuis Zandkipwagens

Door gebruik van hoogwaardig materiaal & doordachte constructies is de Jan Veenhuis Zandkipper een degelijk licht trekkende en moderne kipper.

De zandkipwagens hebben een technisch laadvermogen van 8 tot en met 36 ton. De kippers kunnen uitgevoerd worden met het dubbel scharnierend Jan Veenhuis dakluikstysteem. Alle Jan Veenhuis kippers hebben een EU 167/2013 goedkeuring.

Kortom een ruime keus in laadvermogen en uitvoering.

 

 

Silage

Jan Veenhuis Silagekipwagens

Doeltreffend, duurzaam en lage onderhoudskosten

Met het speciaal geconstrueerde chassis is het nog altijd de enige echte silagekipwagen in de markt. Dankzij de uitgekiende bakoversteek blijft deze kipper zeer stabiel en stort het product niet breedte uit. De silagekipwagens zijn verkrijgbaar met een technisch laadvermogen van 14 tot en met 30 ton.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Haakarm en wisselsysteem

Jan Veenhuis Haakarmsystemen & wisselsystemen

Een degelijk onderstel met een solide haak

De haakarmen hebben een opnamecapaciteit van af 10 tot en met 30 ton. De mast heeft een schuifslag en vanaf 18 ton is de haak ook leverbaar al knik-/ schuifmast. Uniek in zijn soort!

Heeft u geen volle ladingen te wisselen? Maar wilt u wel maximaal rendement van uw onderstel? Wellicht is een Jan Veenhuis Wisselchassis de oplossing voor!

Voor uw bedrijf is er een passende oplossing leverbaar.

Design > engineering

Naast standaard producten leveren we veel maatwerk. We denken mee over verbeteringen en innovaties. De vormgeving is een belangrijk onderdeel, want wat werkt het best voor u, op uw bedrijf of in uw sector? Een perfect onderstel, chassis en bak ontstaan door net even wat beter na te denken over de opzet, vorm en afwerking.

 


Back
JAN VEENHUIS - GEBRUIKTE - 2E HANDS KIPPER VERKOCHT